• Beste leden, oud leden en vrienden van Aquila, 

  het Erik Nienhuis toernooi edit 3 - 2024-!

  Voortaan sluiten we elk seizoen af met het Erik Nienhuis toernooi in de Wildervanckhal.
  Dit jaar vind het toernooi plaats op zaterdag ?.
  We starten rond ? uur met de wedstrijden (inloop vanaf  ? uur).

  Iedereen is welkom!

  Naast onze leden kunnen ook oud-leden, ouders, broers/zussen en vrienden zich opgeven, iedereen is welkom!
  Aanmelden kan als compleet team, als een deel van een team of als individu.
  Een volledig team moet minstens uit 6 personen bestaan en maximaal uit 12 personen. Het is het leukst om een mix te hebben van basketballers/niet-basketballers, jong/oud en man/vrouw. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat je een volledig team opgeeft waar je normaal al mee samen speelt. Deze teams zullen door de organisatie uit elkaar worden gehaald. Losse aanmeldingen (alleen of met 2,3 personen) zullen door de organisatie worden ingedeeld.

  Aanmelden:

  Deelname aan het toernooi kost € ? inclusief BBQ. 
  Je kunt je opgeven tot zaterdag ? via onderstaande formulier.
  Betalen (graag gepast) kan op de dag zelf in de hal. Het is niet mogelijk om je op de dag zelf nog aan te melden. Na de sluitingsdatum van inschrijven ontvangen jullie via de mail aanvullende informatie over het toernooi (zorg dus voor een duidelijke contactpersoon).

  Gezelligheid staat voorop!

  Tot slot: het toernooi draait om gezelligheid en sportiviteit. Houd er rekening mee dat niet iedereen alle spelregels kent en probeer hier flexibel mee om te gaan. Toon je een gastheer/vrouw als lid van Aquila!
  Mochten er desondanks toch ongeregeldheden plaatsvinden, dan zal onmiddellijke diskwalificatie het gevolg zijn en zal je de hal per direct moeten verlaten. We gaan er vanuit dat iedereen met dezelfde insteek meedoet aan dit toernooi: namelijk het weerzien van (oud)leden en familie/vrienden kennis laten maken met basketbal.

  We rekenen op een grote, gevarieerde opkomst.

  Sportieve groet,

  Bestuur BV Aquila